Kombinirane savne

 
 

Značilnosti

 • Možnost kombinacij FINSKA/IR/BIO savna
 • Do tri savne v eni
 • Velika ponudba dodatne opreme
 • Široka ponudba dodatnih terapij
 • Unikatna oblika savne
 • Tudi standardni tipi savn

Poglej tudi dodatne opcije in opremo: Možnosti različnih vrst lesa | Dodatne terapije za savno

Kombinirane savne

Opis, možne kombinacije in prednosti pred ostalimi

Se tudi vi odločate za nakup nove savne, pa ne veste, katera bi vam najbolj odgovarjala?

Za lažjo odločitev si preberite naslednji opis in prednosti, ki vam jih v podjetju Titro ponujamo s postavitvijo kombinirane savne. Vedno več ljudi se odloča za sočasno uporabo različnih vrst skupaj, saj nam ta način ponuja kar nekaj prednosti.

Kombinirana savna titro s steklenimi vratiEna izmed večjih prednosti kombinirane savne pred ostalimi je vsekakor varčevanje pri prostoru, saj nam ni potrebno postaviti treh savn v prostor, ampak postavimo eno samo v kombinaciji z različnimi tehnikami savnanja. Naslednja je prednost pri učinku, ki ga združujejo različne vrste skupaj, saj lahko savno na hitro segrejemo s finsko pečjo, nato pa vzdržujemo temperaturo z infra ploščami. Namesto finske peči pa lahko to zamenjamo z bio pečjo, ki ima posebno posodico z vodo, v katero vlijemo poljubne dišave in že imamo Bio ali zeliščno savno. Lahko pa pustimo posodico prazno in nam tako bio peč služi enako kot peč za finske savne.

Da vas ne bo zmedlo, ko boste po spletu iskali opise za bio in zeliščne savne, naj vam povemo, da je to ena in ista savna, le izrazi so različni. Nekateri uporabljajo tudi izraz parna savna, saj je v njej določen odstotek vlage, ampak je ta vlaga relativno manjša, kot v pravih parnih savnah, za katere se največkrat uporablja ime Turška savna.

V osnovi se za kombinirano savno uporablja klasična finska savna. Tej pa so naknadno dodatno vgrajene IR bio grelne plošče, ki povzročajo potenje že pri temperaturah okrog 50 stopinj C. Dodatno pa je mogoče zamenjati še obstoječo peč, z bio-zeliščno pečjo.

V kolikor imate savno že vgrajeno, je možna tudi posodobitev obstoječe s kombinacijami drugih savn.

Torej, na voljo imamo kar 4 možne variante za kombinirano savno:

 • finska v kombinaciji z infrardečo
 • finska v kombinaciji z infrardečo in bio-zeliščno
 • finska v kombinaciji z bio-zeliščno → t.j. BIO-ZELIŠČNA SAVNA!
 • infrardeča v kombinaciji z bio-zeliščno

Kombinirane savne Titro

Peč v kombinirani savniKombinirane savne lahko tako kot ostale postavite v še tako majhen prostor v hiši, saj savne izdelamo po vaših merah in željah. Lahko pa se odločite tudi za savne večjih dimenzij. Naše kombinirane savne niso industrijski izdelek, temveč je vsaka izdelana in opremljena po želji in izboru vsakega kupca posebej.

Za lažjo odločitev o nakupu smo izdelali nekaj možnih velikosti savn iz štirih različnih vrst lesa. Vendar, ker gre tukaj za obrtniški izdelek, savno lahko izdelamo v poljubnih merah glede na razpoložljivost prostora in jo tako prilagodimo željam uporabnika. To niso tipske savne, ampak samo okvirni modeli za lažjo predstavo glede kakovosti in cene. Glej cenik.

Posoda za dišave v savniEnako je z lokacijo vrat, ki so lahko na levi ali desni, na sredini stene savne, itd... Savna je lahko prostostoječa ali nameščena v zgrajen prostor. Možne so posebne izvedbe s steklenimi stenami (kaljeno steklo), vgradnjo oken, polic, luči in dodatne razsvetljave tako v notranjosti, kot zunaj savne.

Na trgu se vedno pojavljajo novi trendi, ki v nekaterih primerih tudi v suhih savnah, že izpodrivajo klasiko. Tako ni več nujno, da je ta zgrajena zgolj iz lesa, lahko je tudi les v kombinaciji z kamnom ali granitom.

Za doplačilo pa lahko ponudimo še dodatne možne kombinacije in dodatno opremo, ki jo lahko naročite ob naročilu.

Za vsa dodatna vprašanja in nasvete smo za vas vedno na voljo na naši tel. št. ali preko e-pošte.

Dodatne možnosti kombinirane savne

Opcijsko pa vam ponujamo še:

 • Zvezdno nebo z LED diodami v 6ih barvah z daljinskim upravljalnikom (100 »zvezdic« na stropu savne)
 • namesto ležišč in podpor za hrbet ter glavo iz lipovega lesa so lahko ti elementi izdelani iz afriškega abakija oz. sambe
 • solne panelne plošče, ki poleg estetske obogatitve prostora, povečujejo tudi zdravilne lastnosti savne
 • Zvočna terapija
 • Aroma terapije
 • Kromo terapija - LED osvetlitev v 7-ih barvah

Za cene dodatnih možnosti kliknite tukaj.

Cena kombinirane savne vključuje

Cena savne zajema: kabino savne, peč za savno, vulkanske kamne za peč, IR bio grelne karbonske plošče, svetilko, termometer, peščeno uro, higrometer, vedro in žlico za polivanje vode ter zunanjo nadzorno ploščo z digitalnim zaslonom v slovenskem jeziku.

Za tiste, ki vam digitalna tehnika ne odgovarja, je možna namestitev tudi navadne analogne kontrolne plošče.

Cena zajema še izmero na terenu, dostavo, montažo in zagon savne na območju Slovenije.

Vse cene so zgolj informativne narave in se od končne lahko razlikujejo, ker so odvisne od želja posameznika in ostalih pogojev. Za točen izračun in neobvezujočo ponudbo nas pokličite na tel. 05-330-96-21 ali nam pišite na e-mail: savne@titro.si

 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.