Izdelava savne - samoizgradnja savne

KAKO LAHKO SAM IZDELAM SAVNO?

Veliko ljudi si želi imeti savno doma, in med njimi je precej takih, ki bi radi savno izdelali sami, če bi le našli potrebno opremo in napotke za izdelavo. Na spletu kot tudi v različnih revijah najdemo opise za samograditelje, ki potrjujejo možnost samogradnje savne. Težko pa je najti nasvete in priporočila za celotno izgradnjo in opremo savne. Zato je ta rubrika namenjena vsem tistim, ki želite sami zgraditi savno, ali pa samo pridobiti dodatno znanje z omenjenega področja.

V primeru, da potrebujete informacije, ki jih v tem tekstu mogoče nismo zajeli, smo za vas vedno na voljo na telefonski številki 05 330 96 10 ali preko e-pošte: titro@titro.si

Najprej se je potrebno odločiti kakšno savno bi radi imeli: klasična finske savne, infra savne, bio-zeliščne savne, kombinirane savne ali morda parne savne (turška savna) .

Zato vam svetujemo, da si najprej preberete opise različnih vrst savn, ki jih najdete na teh straneh, saj boste s tem pridobili veliko potrebnih informacij.

NASVET! Ves potreben konstrukcijski material za izdelavo savne lahko kupite v naši spletni trgovini!

Glej opise za izdelavo savne:

Izdelava suhe savne

Izdelava parne savne


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.