Finske savne Titro

Finske savne

Najbolj priljubljene in uporabljane savne izdelane iz različnih vrst lesa! Finske savne so tudi najbolj vroče, temperatura se giblje med 70°C in 100°C ob relativno nizki vlagi 10-15%.
Infrardeče savne Titro

Infrardeče savne

Za ogrevanje pa uporabljajo infrardeče toplotne grelce. Ker toplotni valovi prodrejo globoko pod kožo, povzročajo potenje že pri nizkih temperaturah od 50°C do 60°C.
BIO zeliščne savne Titro

BIO zeliščne savne

Kombinacija suhe savne in parne savne v enem. Od finske savne se razlikuje po tem, da ima vgrajeno posebno Bio peč s parnim uparjalnikom. Temperatura do 60°C, vlažnost okoli 60%.
Kombinirane savne Titro

Kombinirane savne

V osnovi finska savna, ki jo kombiniramo z infrardečo savno in bio zeliščno savno. Omogoča različne tehnike savnanja v eni savni in prihranek prostora. Možnost različnih kombinacij.
Zunanje savne Titro

Zunanje savne

Savna je v obliki hišice, za gretje se uporablja peč na drva ali na elektriko. Zunanja savna se lahko postavi ob bazen, katerega po želji v zimskih mesecih uporabite za terapijo kneipanja.
Turške savne Titro - Parne savne

Turške savne (Parne savne)

Največkrat je klasčno zgrajena. Savne imajo temperaturo okoli 50°C in visoko vlažnost (tudi do 100%). Vlažna savna je zelo učinkovita pri čiščenju kože in blagodejno vpliva na dihalne poti.

SAVNE TITRO

Ljudje se premalo zavedamo vseh pozitivnih lastnosti, ki jih v naše življenje prinaša redna uporaba savne. Zato si vzemite nekaj časa zase, preberite nekaj odstavkov v zvezi s savnami, ki smo vam jih pripravili v nadaljevanju, in mogoče boste tudi vi ugotovili, kako si na enostaven način izboljšati kvaliteto življenja.


Ljudje se premalo zavedamo vseh pozitivnih lastnosti, ki jih v naše življenje prinaša redna uporaba savne. Zato si vzemite nekaj časa zase, preberite nekaj odstavkov v zvezi s savnami, ki smo vam jih pripravili v nadaljevanju, in mogoče boste tudi vi ugotovili, kako si na enostaven način izboljšati kvaliteto življenja.

NA KRATKO IN NA SPLOŠNO O SAVNAH

Beseda SAVNA prihaja s Finske, njen pomen pa opisuje obliko kopeli, kjer svoje telo najprej pogrejemo s pomočjo vročega zraka in nato ohladimo pod hladno prho. Savnanja pa nikakor ne moremo šteti kot nov način sprostitve ali modno muho, saj so ga poznali že v času kamene dobe. Savnanje, kot ga poznamo danes, pa je doživelo svoj pravi razpon v 20. stoletju, ko se je iz pretežno skandinavskih držav razširilo po vsem svetu.

Raziskave, ki so bile opravljene na različnih univerzah, inštitutih in raziskovalnih centrih, kažejo pozitiven učinek savne na človeka. Tudi zdravniki priporočajo uporabo savne iz različnih vzrokov. Dokazano je, da savna zaradi visoke temperature, ki segreje telo v kratkem času, zelo blagodejno vpliva na organizem, saj hkrati deluje na vse dele telesa in to brez vsakega fizičnega napora. Posledično pa v človeku sprosti občutek lagodja in sprostitve. Blagodejne terapevtske učinke savnanja pa občutimo tako začasno, kot tudi dolgoročno. Zaradi vseh teh pozitivnih lastnosti se vse več ljudi odloča za to vrsto sprostitve, krepitve in zdravljenja telesa.

Podjetje Titro d.o.o. vam v svojem prodajnem programu ponuja savne po naročilu, katere so unikatno izdelane, opremljene ter prilagojene po meri posameznika. V osnovi poznamo Finsko (suho), Turško (parno) in Infra savno. Na trgu lahko najdete precej različnih vrst savn, ki pa so samo nekakšne izpeljanke in modifikacije temeljne osnovne zvrsti Finske savne. Tako boste lahko zasledili tudi imena kot so Rimska, Romunska, Laconium, Hamam, Senena, Zemeljska, itd.

Za vse tiste, ki imate dovolj tehničnega znanja, primerno orodje in ste ustvarjalni ter bi savno raje zgradili sami, ponujamo tudi opremo za samograditelje. Izbirate lahko med široko paleto izdelkov (peči, agregati, kontrolne plošče, razsvetljava, vrata, dodatna oprema) različnih blagovnih znamk in kakovostnih razredov.

Pri nas, za Vas izdelujemo, opremljamo in montiramo FINSKE, INFRA-RDEČE, BIO-ZELIŠČNE, KOMBINIRANE ter TURŠKE savne in SOLNE savne.

ZAKAJ IZBRATI SAVNO TITRO?

 • Ker vam ponujamo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.
 • Imamo dolgoletne izkušnje z wellness programom.
 • Zastopamo slovensko kvaliteto in proizvodnjo.
 • Kabina savne je sestavljena brez vsakršne uporabe lepil.
 • Les hemlocka in rdeče cedre se ponašata s specifičnim naravnim vonjem.
 • Pred nakupom za vas izdelamo skico savne v prostoru.
 • Savno za vas izdelajo in montirajo izkušeni mojstri.
 • Ponujamo možnost »sendvič« ali masivne konstrukcije iz štirih različnih vrst lesa.
 • Skrbna in natančna izbira lesa, brez grč in smole zagotavlja najvišjo kvaliteto savne.
 • Izdelamo unikatno savno po vaši meri, obliki, želji, z raznimi modifikacijami.
 • Poleg savn naš prodajni program zajema še ostalo wellness ponudbo.
 • Za še boljše počutje pa lahko izbirate med raznimi terapijami in dodatno opremo za vas, vašo savno in wellness.
 • Na vse dele savne in na vse naprave vam nudimo 2 letno garancijo.
 • Unikatna oblika in nešteto možnosti.
 • Naše storitve vključujejo vse, od izmere na terenu in osebnega svetovanja, do montaže in servisa.

 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.