OPREMA ZA WELLNESS PROSTOR

Čeber za knajpanje

Čeber za knajpanjePo savnanju je priporočljiva sprostitev v hladni kopeli, tudi hladni vodi. S tem dejanjem v našem telesu povzročimo šok, ki pa obenem služi tudi za izboljšanje odpornosti. Če imate lasten bazen (še posebej v ne-poletnih časih, ko je voda v njem hladna - pozimi lahko tudi direktno v sneg), ali pa hladni bazen je to dovolj, saj lahko te »stvari« izkoristite za t.i. Knajpanje. Če pa tega nimate, je odlična rešitev lesen čeber za knajpanje s hladno vodo, ki nam služi podobno kot hladni bazen ali hladna kopel. Lesen čeber zaradi svojega estetskega videza obenem služi še kot estetski dodatek k savni oziroma vašemu wellness prostoru.

Čebri za knajpanje v naši spletni trgovini.

Ležalniki in Počivalniki

Počivalniki in ležalniki za wellnessMed intervali savnanja, kot tudi po končanem savnanju je zelo pomemben počitek. Spočijemo se lahko na več načinov. Na svežem zraku, z lahkotno hojo, lahko pa tudi z ležanjem na počivalniku.

Eden izmed bolj priljubljenih načinov je ogrevan počivalnik. Ti ležalniki so zgrajeni iz umetnih mas in običajno obloženi s keramiko ali steklenim mozaikom. Na voljo so različne oblike, tako, da je stvar posameznika katera oblika bo najbolj ustrezala relaksaciji telesa. Obenem je opremljen s toplotnimi grelci, ki dosežejo temperaturo do 36ºC. Gretje je lahko vodno ali električno – podobno tistem, ki se uporablja za talno ogrevanje. Uporabljamo ga lahko tudi med zimo ob popoldanskem počitku ali gledanju televizije, saj nas prijetno greje.

Če nimamo možnosti postavitve tega doma, pa je prijeten počitek tudi na običajnem poletnem ležalniku ali počivalniku iz lesa ali posebne tkanine.

Na voljo so tudi aluminijasti počivalniki in ležalniki z nylon mrežico najvišje kakovosti. Njihova ergonomska oblika zagotavlja izjemno dober počitek v zdravi legi telesa. Izbirate lahko med različnimi barvami in oblikami, kot tudi ročno ali plinsko (avtomatsko) regulacijo naslona in nagiba.

Stoli, ležalniki in počivalniki v naši spletni trgovini.

Tuši doživetja

Tuš doživetjaNamenjen je sprostitvi z različnimi curki vode, ki so podobni dežju, rosi ali celo megli. Veliko se uporabljajo v zdraviliščih, hotelih in wellness centrih, če vam pogoji dopuščajo pa je lahko tudi del domače kopalnice.

Programi za prhanje se nastavijo z rotacijskimi gumbi, nameščeni ob vhodu pod prho. Dozirna naprava za dišave je enostavna za vzdrževanje, ko se dišave porabijo, pa nam to javi z opozorilom. Naprave so med samim delovanje zelo tihe in se jih ne sliši. Vse naprave med seboj povežejo izkušeni mojstri in jih uskladijo za delovanje. Prho vedno vključimo s pritiskom na gumb.

Izbiramo lahko med opcijami:

 • Meglena prha, to je prha kjer naprava preko posebnih šob vpihuje mokro in hladno meglo v prostor za tuširanje. Obenem vključuje tudi dozirno napravo za arome, ki meglico še dodatno aromatizirajo.
 • Tropski dež vključuje enoto za nadzor in prilagoditev temperature vode, ki iz glave tuša škropi kot drobne dežne kapljice ter dozirno napravo za arome.
 • Dišeči tuš, ki vključuje zgolj napravo za dodajanje arome vodi.
 • Kneippov tuš aktiviramo s pritiskom na gumb, ki sproži aktivacijo programa prednastavljivih nastavitev. Na voljo imamo štiri različne cikle, elektromagetni ventil pa odpira in zapira vodo korak za korakom. Na ta način dosežemo neke vrste Kneippovo terapijo, saj med programi uravnavamo čas, ko bo skozi šobe pritekala topla in hladna voda.

Vsem naštetim opcijam je mogoče dodati:

 • enoto za predvajanje glasbe oz. posebnih zvokov ter zvočnike odporne na vlago in vodo,
 • led ali drugo osvetlitev, vključno z nadzorno enoto,
 • dodatne stenske razpršilne šobe,
 • vse dodatne dozirne naprave in enoto za uravnavanje temperature vode,
 • gumbe za aktivacijo programov.

Ob vsaki izbrani opciji, si lahko izberemo še posebne programe tuširanja, kot so:

 • tropska nevihta - niagarski dež - karibska nevihta - sibirska noč
 • tropsko grmenje - vodni užitki - oceansko deževje.

Programi se med seboj dopolnjujejo in tako na primer luči utripajo v slogu bliskov med nevihto in grmenjem, ki ga slišimo med tuširanjem. Istočasno se med seboj dopolnjujeta tudi megla in dež.

Tuš doživetja za wellness prostor

Garderobne omarice, slačilnice in klopi

Garderobne omariceVsako kopališče, wellness prostor, telovadnica in fitness prostori (pa tudi bolnišnice, industrijski obrati, ipd.) potrebujejo garderobne omarice, kjer se uporabniki pred odhodom v prostor preoblečejo.

Niso pa omarice edine, ki jih potrebujemo pri opravljanju zgoraj opisanih dejavnosti. Na voljo imate posebne predelne stene, ki se uporabljajo tudi za slačilnice, kot tudi predelne stene za tuš kabine. Dodatno lahko izbirate še med različnimi klopmi.

Na voljo so različni proizvajalci garderobne opreme, v podjetju Titro pa zastopamo opremo blagovne znamke Sinko, ki se ponaša s kvaliteto in vrhunskim dizajnom.

V ponudbi so omarice klasičnih barvnih odtenkov, kot tudi v zadnjem času zelo priljubljene, omarice v barvi lesa. Te so najbolj iskane prav za opremo wellness centrov.

Garderobne omariceIzdelki SINKO - Vse omarice, predelne stene in klopi so izdelane iz enoslojnega HPL laminata debeline 14mm, kar pomeni, da so površine izdelkov zelo odporne proti udarcem, poškodbam in raznim drugim vplivom. Izdelki imajo dolgo življenjsko dobo in so lahko nameščeni v vsako okolje (uporaba kemičnih dezinfekcijskih sredstev, uporaba čistilnih aparatov na paro, vlažni in mokri prostori, itd).

Po naročilu in predhodnem tehničnem ogledu se na omarice lahko namesti katerakoli elektronska ključavnica.

Linija FUSION spreminja način opremljanja garderobnih prostorov, saj so omarice, klopi, predelne stene in vrata izvedeni s HPL laminati v barvni lestvici po izbiri.

Tečaji in kovinska ogrodja niso vidni, kar daje izdelkom še posebno eleganco. Vsak posamezen element je izdelan iz odličnih materialov.

Skriti tečaj iz inoxa je ekskluziven patent podjetja Sinko in zaradi tega so omarice Fusion kvalitetne, lepo oblikovane in cenovno ugodne.

Solne lučke in solni paneli in solne slike

Solne lučke, kot tudi Solni paneli so izdelani iz kristalov kamene soli, ki je nastala pred milijoni let, ko so se morja izsušila. Njena oranžna barva pa je posledica slojev železa, ki sestavljajo kristale.

Solne lučkeSolne lučke največkrat najdemo v obliki neobdelanega kamna oz. solnega kristala različnih velikosti, lahko pa so ti solni kristali tudi obdelani in imajo najrazličnejše oblike (razne živali, križi, kocke, krogi, stožci, itd.).

Uporabljamo jih v savnah, kot tudi v wellness in ostalih prostorih. Zelo priporočljiva je uporaba solnih lučk v prostorih kjer je nameščenih veliko električnih naprav, saj negativni ioni, ki jih solne lučke oddajajo, izničujejo slabo ozračje v prostoru.

Posebej v te namene so oblikovane manjše solne lučke, ki jih preko USB vtiča priklopimo kar na računalnik.
Nekatere solne lučke so na voljo z osvetlitvijo v različnih barvah oz. z žarnico, ki spreminja barve.

Solne lučke lahko kupite v naši spletni trgovini!

Solni paneli za wellness prostorSolni paneli so plošče iz pleksi stekla v velikosti 50x50 cm., sestavljene iz manjših solnih kristalov.

Ploščo po želji obdaja lesen okvir, na zadnji strani pa so nameščene led cevi ali druge visoko temperaturno odporne žarnice, ki poskrbijo, da svetloba prodira med kristali v prostor.

Na voljo je pet različnih barvnih kombinacij osvetlitve.

Solni paneli v naši spletni trgovini!

 


Umetne skale za wellness prostorSolne slike
Unikatno dekoracijo wellness prostora (lahko tudi stanovanja) ponujajo solne slike. Te so narejene iz različnih solnih kristalov in dajejo fantastičen vizualni vtis ter obenem pozitivno vplivajo na vaše zdravje. Zaradi unikatnih kristalov (rdeči, modri, zeleni, halit kristali), ki jih imamo v naši ponudbi lahko ustvarite mojstrovino po vaših željah, ki bo najbolj ustrezala vašemu domu ali pisarni. Tudi z manjšimi kompozicijami solnih slik lahko ustvarite zelo privlačen element, ki zaradi zdravilnih lastnosti prispeva še k vašemu boljšemu počutju.

Solne slike v naši spletni trgovini!

 

V naši spletni trgovini so vam na voljo najrazličnejši solni izdelki kot so solne lučke, solni svečniki, solni paneli, solni zidaki, solne plošče za dekoracijo, solne slike in solne sestavljanke za dekoracijo prostorov.

Umetne skale

Umetne skale za wellness prostorDekoracija iz umetnih skal se lahko uporablja v različne namene, ne zgolj v povezavi z wellness-om in bazeni. S klikom na povezavo si lahko ogledate nekaj možnosti uporabe in preberete katera so tista področja, kjer pride tovrstna dekoracija v poštev.

Več o umetnih skalah


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.